Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ماشاالله پروین معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس دستورالعمل‌های مرتبط با بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی بوفه‌های مدارس مجاز به فعالیت نیستند، گفت: تا زمانی که بیماری کرونا کنترل نشود، بوفه‌های مدارس اجازه فعالیت ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه توزیع هرگونه خوراکی در مدارس ممنوع است، ادامه داد: اگر احیانا بوفه مدرسه‌ای باز باشد، خانواده‌ها می‌توانند تخلفات را به ادارات آموزش و پرورش گزارش کنند تا در سریعترین زمان ممکن این موضوع رسیدگی شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تاکید کرد: سلامت دانش‌آموزان شوخی‌بردار نیست، لذا با تخلفاتی که با سلامت دانش‌آموزان در ارتباط باشد برخورد جدی خواهد شد.

او ادامه داد: تا اطلاع ثانوی و بهبود وضعیت کرونایی دانش‌آموزان باید از میان وعده تغذیه‌ای تهیه شده در منزل و بطری آب شخصی استفاده کنند.

پروین سپس مصرف لقمه‌های خانگی به عنوان میان‌وعده را به دانش‌آموزان توصیه کرد و افزود: بهتر است والدین خوراکی‌هایی مثل لقمه‌های نان و پنیر و سبزی، نان و پنیر و گردو، ساندویچ‌های کوکو و دیگر لقمه‌های خوراکی را به عنوان میان‌وعده برای فرزندانشان آماده کنند و استفاده از میوه‌ها و مغز‌ها و خوراکی‌هایی مثل کشمش، نخودچی و... را به عنوان میان وعده برای فرزندانشان در مدرسه در نظر بگیرند.

او بیان داشت: دانش‌آموزان همچنین می‌توانند از خوراکی‌هایی مثل کیک و کلوچه، بیسکویت، شیر پاستوریزه، خرما، میوه‌جات و... به عنوان میان‌وعده در مدرسه استفاده کنند.

پروین خوردن خوراکی‌هایی مثل چیپس، پفک، یخمک، نوشابه و سایر موادغذایی فاقد ارزش‌غذایی به عنوان میان‌وعده را توصیه نکرد و گفت: خوراکی‌هایی مثل چیپس و پفک فقط انرژی زیادی را وارد بدن فرد می‌کند، لذا مصرف زیاد این نوع از خوراکی‌ها می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مثل اضافه‌وزن و چاقی در دانش آموزان شود.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش بوفه مدارس تعطیل خوراکی هایی مثل دانش آموزان خوراکی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند